The Healthy Corner

PS. Foodandlifestyle

Wil jij gewicht verliezen zonder honger te lijden en toch héérlijke gerechten eten? Dan ben je bij PS.foodandlifestyle aan het juiste adres. PS.foodandlifestyle is zoveel meer dan een dieet. Het is een levensstijl. Tijdens het programma zal je, onder begeleiding, leren omgaan met voeding. Onze coaches gaan met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer gaat stralen! 

The Healthy Club

Hoe ziet het PS.foodandlifestyle programma eruit?

Het PS. Foodandlifestyle programma is een eiwitrijk en koolhydraatarm programma. 

Fase 1
0%

De strikte fase

De eerste fase is de strikte fase. In deze fase verlies je 80% van het aantal kilo’s dat je kwijt wil. Wanneer je je aan het programma houdt verlies je gemiddeld 1 kilo per week. Dit terwijl je 6 maaltijden per dag mag eten. Onze coaches stellen zorgen, samen met jou voor een haalbaar programma op. Tijdens de eerste fase kom je wekelijks bij ons langs voor een weegmoment, bespreken we het resultaat en geven we je de nodige handvaten voor de komende week. 

Fase 2
0%

De overgangsfase

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee, de overgangsfase. Nu komen de laatste loodjes om de laatste kilo’s kwijt te raken en te leren hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. 

Fase 3
0%

De stabiliteitsfase

Héérlijk! Je zit nu op je streefgewicht. Je krijgt nog duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten en hierdoor je gewicht behoudt. In de stabiliteitsfase raden wij nog steeds onze PS.foodandlifestyle tussendoortjes aan om de inname aan suikers en vetten te beperken.