Mieke Van der Zanden |The Healthy Corner Mol & Lommel

Coach Mieke

Hi, ik ben Mieke, woon in Retie en ga als ondernemende happy single door het leven.

Met veel passie oefen ik mijn job in de afslankbranche uit. 

Jij zal jezelf afvragen “Hoe is Mieke in de afslankbranche terechtgekomen? 

Je zou het niet geloven, maar toen ik 13 jaar was, was ik het” dikkertje”  van de klas. Een vrouw zei vroeger over mij “jullie Mieke is ook een dikkertje he” en dat is in mijn hoofd blijven hangen. Ik wilde nooit meer dat dikkertje zijn. 

Ik zette mijn focus op voeding en sport en ging dit vanaf mijn 16de ook studeren. Ik was gefascineerd door voeding en beweging. Toen ik 18 was, gaf ik al les in een sportschool in Nederland. Dit combineerde ik ook met mijn studies. Overdag studeren en in de avond gaf ik aerobics en steples, ( op de step af de step) dat zullen de dames die in de jaren 60/80 geboren zijn zeker nog wel  weten!

Op mijn 21 ste ben ik naar Belgie verhuisd en hier gebleven. Ook in Belgie ben ik meteen verder in de sport gegaan.  Als 21 jarige jonge vrouw werkte ik in de “Bodystyling” en heb ik hier enkele jaren mijn ervaring kunnen opdoen. Deze kwam goed van pas wanneer ik op mijn 24ste mijn droom waarmaakte en mijn eigen “Bodystyling” opstartte. Het geeft me voldoening wanneer vrouwen zich goed voelen. Ik vind het gewoon heerlijk om elke dag met mijn  positieve vibe tussen al die dames te staan, zodat ze met een smile de deur uit gaan!

Dit uitgangspunt is tot de dag van vandaag nog altijd heel belangrijk voor mij. Iedere vrouw moet zich goed en thuisvoelen bij ons. Als je je goed voelt, kan je veel meer aan en sta je gelukkiger in het leven. 

Aangezien ik merkte dat niet alleen sport maar ook voeding een belangrijke rol speelt als geluksfactor van vrouwen, ben ik in 2015 uitgebreid met The Healthy Store. Hier hebben we reeds enorm veel vrouwen geholpen naar de beste versie van zichzelf. Héérlijk! 

De mensen die me kennen die weten dat ik gedreven ben in nieuwe dingen. Ik ben altijd opzoek naar iets nieuws. Ook de klantenbeleving moet hierin centraal staan. Ik startte met het uitbreiden van mijn team. Een goede rechterhand en een handvol bekwame en lieve dames. Daar was ik naar opzoek. 

Dat team heb ik nu gevonden en ik ben enorm dankbaar dat we met dit warm team kunnen samenwerken. Dankzij dat team zijn we verder kunnen ontwikkelen en verbeteren. Dit is uitgemond in de realisatie van “The Healthy Corner”. Met dit nieuw totaalconcept willen we nog meer dames helpen om zich beter in hun vel te voelen. 

Ik blijf als ondernemer zonder aarzelen verder ontwikkelen om het beste te kunnen geven aan mijn team en klanten. 

P.S.: Wat doet coach Mieke het liefst in haar vrije tijd? 

  • Koken met een heerlijk glaasje wijn
  • Gezellig dineren met vrienden 
  • Mijn grootste passie is ondernemen en zelfontwikkeling

 

Liefs, Mieke 

Coach Anouk | Algemene tips voor eigen onderhoud: geef afbeeldingen een bestandsnaam voor je ze oplaadt de titel van afbeeldingen was nog The Healthy Club - ik heb dit voor bestaande afbeeldingen aangepast in de alt-tekst ook altijd dit zetten voor optimale local SEO: | The Healthy Corner Mol & Lommel

Coach Anouk

Ik ben Anouk! Ik woon in Leopoldsburg en ga als vrolijke vrijgezel door het leven. 

Ik werkte voorheen in de retail en deed wat flexwerk in de horeca. Beiden sectoren waar ik graag in werkte en ook teams kon aansturen.  Ik heb maatschappelijk werk gestudeerd en ben een leergierige duizendpoot. Ik woog een 3tal jaar geleden, op mijn zwaarst, zo’n 106 kg. Ik voelde me niet meer mooi, neerslachtig en elke negatieve emotie werd opgelost met eten. 

Via via ben ik in contact gekomen met PS. Foodandlifestyle en Mieke, die coach was in, toen nog, The Healthy Store. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, veel ups and downs gekend. Letterlijk zweet en tranen gegeven om te staan waar ik nu sta. Niet elk weeg moment verliep even vlot maar ik besloot toch om voor mijn doel te gaan. Ik wilde me terug goed in mijn vel voelen. 

Ik ben momenteel 36 kg afgevallen dankzij de PS. Foodandlifestyle en dankzij de begeleiding van Coach Mieke. 

In de tussentijd besloot ik om mijn carrière in de retail stop te zetten en ging ik opzoek naar iets anders. Ik solliciteerde op verschillende plaatsen en mocht testen afleggen. Op een middag kreeg ik telefoon van Mieke met de vraag of ik het zou zien zitten om voor haar te komen werken. Ik sportte veel en het PS. Foodandlifestyle- traject heeft voor mij enorm veel betekend. Ik heb mezelf terug gewonnen en ik zou zo dankbaar zijn om dit gevoel te kunnen doorgeven aan andere vrouwen. 

Ik had het gevoel dat ik dit MOEST doen. Dat dit aansloot bij mijn verder ontwikkelde “ik”. En ik ben er dan ook voor gegaan. Ik op Mieke’s verzoek ingegaan en ben ik gestart als coach en heb er nog geen één moment spijt van gehad. 

Dankzij de werkervaring die ik al gedaan heb, zit de ondernemingsdrang in mijn lijf. Ik ben samen met Mieke een team beginnen maken met één voor één prachtige dames. We hebben dingen aangepakt en zijn verder opzoek gegaan naar wat wij voor onze klant kunnen betekenen. Van hieruit is onze nieuwe naam, The Healthy Corner ontstaan. De begin van een reis, waar wij graag heel wat leuke herinneringen aan willen koppelen voor het bedrijf én onze klanten. 

Wat doet coach Anouk het liefst in haar vrije tijd? 

  • Sporten met een leuk muziekje in de oren 
  • Dineren en gezellig weggaan met vrienden 
  • Wandelen in het bos en genieten van de natuur

 

Liefs, Anouk