The Healthy Corner

Skin refresh

Vermindering van celullite

Vraag jij je af hoe je je huid kan verstevigen? Hoe je dat klein beetje overtollig vel wegkrijgt of je cellulitis kan verminderen? 

Met onze skin refresh geniet je niet alleen 15 minuten van heerlijke ontspanning maar wordt, dankzij de ozonzuurstof, de bloeddoorstroming gestimuleerd en helpt het bij de afvoer van afvalstoffen uit de huid. 

Door de combinatie van warmte, ontspanning en ozonzuurstofbehandelingen wordt je huid gevoed en verbeterd, waardoor je een jeugdiger en stralender uiterlijk kunt bereiken. Dé perfecte powervrouw glow! 

De Skin Refresh kan je combineren met een training in onze hotcabines of met de E-fit

The Healthy Club

Wat is skin refresh?

Skin reresh (ozon) is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal cellulitis duidelijk verminderen en wordt de huid strakker en zachter. De ozon stimuleert verder de celdeling waardoor huidcellen sneller vernieuwd worden. De ozon doodt bacteriën en virussen en is goed bij psoriasis, eczeem en brandwonden. De temperatuur van de ozoncabine is 38 graden.

 

Make time
for yourself

Prijzen

10 beurten skin refresh: €100 

Meer informatie?

Ontdek wie de coaches zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen

Nieuw! Advanced Skin Booster Pack

Een krachtig trio om je huid te verjongen, pigmentatie te verminderen, een egale teint te bevorderen en hydratatie te bieden.

Nu €229,50 ipv €254,90