The Healthy Corner

Insentials

Ben je moe? Geen fut? Val je moeilijk af maar doe je zo je best? Wat je ook doet, het heeft geen effect… Wij bieden jou een wetenschappelijk bewezen oplossing: Insentials! De essentiële vitamines die elke supervrouw nodig heeft. 

Of je nu een carrièrevrouw, supermoeder, huisvrouw of een combinatie van die drie bent, het doet er niet toe. Een laag metabolisme, veranderingen in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, hormonale problemen, huidveroudering: als vrouw zal je hoe dan ook tot een punt komen dat je te maken krijgt met vrouwelijke kwaaltjes.

The Healthy Club

“It all starts with a clean liver!”

Stress, vervuiling, kant-en-klare maaltijden, hormonale onevenwichten, medicatie, zwangerschap, levensstijl, suikers … Allemaal oorzaken van het belangrijkste ontgiftingsorgaan van ons lichaam, namelijk de lever. Meer dan 85% van de vrouwen kampen met een overbelaste lever maar zijn er zich niet van bewust. Start preventie en pak de ‘oorzaak’ van je symptomen aan.

In onze Healthy corner gaan we kijken naar je noden en stellen we je package samen. We starten met de basis: 

  • Smart Insentials vitamins 
    Dit multivitamine bevat enkel nutriënten die je echt nodig hebt. De meeste andere multi’s bevatten 20+ ingrediënten die te laag gedoseerd zijn en die je genoeg uit je voeding haalt. Deze bevat er slechts 6, in optimale dosage.
  • Detox Boost 
    Een laag metabolisme, veranderingen in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, hormonale problemen, huidveroudering: de typische kwaaltjes die vaak de oorzaak zijn van een overbelaste lever. De Detox Boost is een bewezen antioxidant supplement voor de lever om je lichaam op een efficiënte en natuurlijke manier te ontgiften.

 

Deze 2 vitamines zijn de basis voor uw gezondheid en kunnen aangevuld worden door vitamine(s) die specifiek voldoen aan uw noden. Meer informatie en een plan op maat kan je verkrijgen in onze Healthy Corner bij Coach Mieke en Anouk. 

“A smile is the most elegant curve of your body”

Verder zijn we ook trotse verkoper van hét collageen shot in de markt!

Smart Collageen Shot 10g 

Een overbelaste lever maakt het moeilijk om eiwitten natuurlijk te metaboliseren. Gezien collageen peptides een gehydrolyseerde eiwitstructuur bevat, staat een zuivere lever garant voor 91% absorptie capaciteit van de shot en dus sneller resultaat op korte termijn. Minder rimpels zichtbaar na 2 weken inname.

The Healthy Club