Lipodiode-laser

Wil je efficiënt vermageren en snel vet verbranden?

Als je worstelt met hardnekkige vetophopingen die maar niet willen verdwijnen, dan kan Lipolaser de oplossing zijn die je zoekt. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we gericht vetcellen afbreken op probleemgebieden zoals de buik, heupen, dijen en armen. Hierdoor krijg je een slanker en strakker lichaam zonder operaties of lange herstelperiodes.

De resultaten van de lipolaser voor en na zijn super mooi, zeker in combinatie met E-Fit.

Lipodiode laser | The Healthy Corner Mol & Lommel

“Zeg Bye Bye tegen je vet dankzij onze Lipodiode laser!”

Welke zones kunnen behandeld worden met lipolaser?

Taille

Buik

Heupen

Boven- en onderbenen

Armen

Nek + kin

The Healthy Club

Lipolaser

Onze lipolaser behandeling is snel, veilig en pijnloos. Tijdens de behandeling wordt een speciale laser gebruikt om gericht vetcellen af te breken, terwijl het omringende weefsel onaangetast blijft. Ons deskundig team zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Ze zullen je alles uitleggen wat je moet weten over het proces en je adviseren over de beste manier om je resultaten te maximaliseren.

Na de behandeling kun je meteen terugkeren naar je dagelijkse activiteiten zonder beperkingen. Je zult geleidelijk aan zien hoe je lichaamsvorm verbetert naarmate de weken verstrijken. Na enkele behandelingen kun je tot wel enkele centimeters verliezen in probleemgebieden.

Wat doet een lipo laser?

De lipolaser is een laserapparaat welke een probleemzone behandelt met warmte en licht. Dit laserlicht is in staat om onderhuidse vetcellen weg te smelten. Door de vetverwijdering verandert ook de structuur van de huid in dit gebied met als resultaat strakkere contouren, minder vet en een verstrakking van je huid.

Is de behandeling pijnloos?

Lipo-Laser is een aangename en pijnloze behandeling. Je voelt er haast niks van en je kan genieten van een me-time moment.

Korte behandeltijd

Een korte behandeling van slechts 30 minuten, ideaal tijdens je middagpauze of om je werkdag mee af te sluiten.

Perfect met E-Fit

Je maakt de vetcellen los met Lipo-Laser en ze worden extra afgevoerd door E-Fit. Een topcombinatie die elkaars werking versterkt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Wij adviseren standaard 10 behandelingen in kuurvorm.
The Healthy Club

Prijzen

1 beurt: €98
6 beurtenpakket: €80 per beurt = €479 (ipv €588)
12 beurtenpakket: €55 per beurt = €659 (ipv €1176)

Meer informatie?

Ontdek wie de coaches zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.