PS. food & lifestyle

Op zoek naar een gezond gewicht dat blijft?

Wil jij gewicht verliezen zonder honger te lijden en toch héérlijke gerechten eten? Dan ben je bij PS. food & lifestyle aan het juiste adres. PS. food & lifestyle is zoveel meer dan een dieet. Het is een levensstijl. Tijdens het programma zal je, onder begeleiding, leren omgaan met voeding. Onze coaches gaan met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer gaat stralen! 

PS.foodandlifestyle | The Healthy Corner Mol & Lommel
PS.foodandlifestyle | The Healthy Corner Mol & Lommel

Samen met je coach naar een blijvend resultaat

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden? Samen gaan we aan de slag!

Waarom PS. food & lifestyle?

Kan je de producten ook online bestellen?

De producten van de PS. food & lifestyle zijn online te bestellen via onze webshop.

Dit mag je verwachten van het Ps.foodandlifestyle programma

Het PS. food & lifestyle programma is een eiwitrijk en koolhydraatarm programma. PS. food & lifestyle bestaat uit drie fases. Laat je niet afschrikken door het woord “strikt” want je hebt elke 2,5 uur een eetmoment. De meeste mensen ervaren deze fase juist als de makkelijkste.

Fase 1
0%

De strikte fase

De eerste fase is de strikte fase. In deze fase verlies je 80% van de kilo’s die je kwijt wil. Wanneer je je aan het programma houdt, verlies je gemiddeld 1 kilo per week. Dit terwijl je 6 maaltijden per dag mag eten. Onze coaches stellen samen met jou een haalbaar programma op. Tijdens de eerste fase kom je wekelijks bij ons langs voor een weegmoment, bespreken we het resultaat en geven we je de nodige handvaten voor de komende week. 

Fase 2
0%

De overgangsfase

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee, de overgangsfase. Terwijl je de laatste kilo’s kwijtraakt, leer je hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uitziet.

Fase 3
0%

De stabiliteitsfase

Héérlijk! Je zit nu op je streefgewicht. Je krijgt nog duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten en hierdoor je gewicht behoudt. In de stabiliteitsfase raden wij nog steeds onze PS. food & lifestyle tussendoortjes aan om de inname aan suikers en vetten te beperken. 

Hoe werkt de PS. food & lifestyle coaching?