The Healthy Corner

A change may be
just around the corner

A change
may be
just around the corner

The Healthy Corner

The Healthy Corner is een inspirerende plek waar vrouwen zichzelf kunnen transformeren door middel van voeding, sport en welzijn.

Hier vinden zaakvoerster Coach Mieke, met zeker 20 jaar ervaring in de afslankbranche, en Coach Anouk balans en creëren ze een gezonde levensstijl die deze vrouwen weer laat stralen. In onze Healthy Corner ontdek je heerlijke gerechten, energieke workouts en ervaar je de kracht van zelfzorg. Met als resultaat dat elke vrouw zich goed in haar vel voelt, vol zelfvertrouwen rondloopt én zich fit voelt.

Samen bouwen de coaches en hun team aan een gezonde toekomst waarin deze vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn en worden.

Welkom in de hoek van positieve verandering

The Healthy Corner streeft naar een aanbod dat vrouwen helpt naar een blijvende en gezonde levensstijl. Een levensstijl die zorgt voor balans, die op maat gemaakt wordt en die zorgt voor fantastische resultaten. Honderden vrouwen zijn al geholpen naar de beste versie van zichzelf, dankzij onze expertise in afslanking, huidversteviging en figuurcorrectie.

Heb je weinig conditie? Of wil je graag dat maatje minder of je conditie en gezondheid onderhouden? Wij luisteren graag naar je verhaal.

Mieke en Anouk geven graag hun eerlijk advies om te kijken welk aanbod binnen onze Healthy Corner het best bij je past. Op deze manier kunnen we op maat werken om de beste versie van jezelf te creëren.

Wij garanderen je resultaat in een korte tijd, professionele coaching en een positieve verandering aan je gezondheid en energie

Onze behandelingen

Hotcabine

Sneller gewicht verliezen door te sporten in een warme cabine

Lipodiode-Laser

Verminder je lichaamsvet en verbeter je lichaamscontouren

LivLiv

Afslanken met begeleiding voor een nieuwe gezonde lifestyle

Skin refresh

Verminder je cellulitis en geniet van een mooie, strakke en gladde huid

Coaching op locatie

Efficiënt en doelgericht werken we aan jouw gewenste resultaat

Insentials

De essentiële vitamines die elke powervrouw nodig heeft

E-fit

Wordt weer slank en strak zónder te sporten

PS.
foodandlifestyle

Leer omgaan met voeding en je lichaam in balans te brengen

Lumi8

Voor vrouwen die streven naar een gezonde en stralende huid

Ontmoet team
The Healthy Corner

Wij zijn een toegewijd en gepassioneerde groep van afslankexperts met een gemeenschappelijk doel: jou helpen stralen met een gezonde levensstijl.

Als vrouwen begrijpen we de uitdagingen en doelen die jij hebt als het gaat om welzijn en zelfvertrouwen.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten om jou te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.