The Healthy Corner

LivLiv

Ben je niet blij met het getal op je weegschaal of wil je terug in je te kleine kleding geraken? Heb je al meermaals geprobeerd om af te vallen maar het lukt je niet en als het dan toch lukt is alles er snel weer bij? Of wil je wel graag gezonder leven maar weet je niet hoe? Heb je geen tijd om te koken? Wil je graag ondersteuning? Kortom wil je graag je doel bereiken en kunnen behouden? Wij kunnen je helpen met LivLiv! We bieden trajecten aan op maat en ondersteunen jou doorheen het traject met coaching. 

The Healthy Club

Detox traject

Het is belangrijk om regelmatig je lichaam te ontgiften. Deze manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders. Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af. Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met de ampul.

Boost traject

Het Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee. 

Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

The Healthy Corner 10 weken traject

Ons Healthy Corner 10 weken traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden. Het traject omvat gezond afvallen met begeleiding. Ons traject is een nieuwe kans op een gezonde levensstijl. 

Door het Healthy Corner 10 weken traject te volgen, kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het traject kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met ons traject snel verlost. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Wat mag je verwachten van ons Healthy Corner 10weken traject?

Prijs

Meer informatie?

Ontdek wie de coaches zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen