The Healthy Corner

LivLiv

Het traject om af te slanken met begeleiding voor een nieuwe gezonde lifestyle

Ben je niet blij met het getal op je weegschaal of voelt je kleding krap en ongemakkelijk? Heb je al meermaals geprobeerd om af te vallen, maar lukt het je niet en als het dan toch lukt, is alles er snel weer bij? Of wil je wel graag gezonder leven, maar weet je niet hoe? Heb je geen tijd om te koken? Wil je graag ondersteuning? Kortom: wil je graag je doel bereiken en kunnen behouden? Wij kunnen je helpen met LivLiv! We bieden trajecten op maat aan en coachen jou doorheen het traject.

The Healthy Club

Zet hier je eerste stap naar een gezonde levensstijl

Ontdek de voordelen van het LivLiv-traject!

Hoe werkt het LivLiv 10-weken-traject?

Ons LivLiv-traject is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarbij je via 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang behouden.
LivLiv is gezond afvallen met begeleiding. Ons LivLiv-traject is helemaal geen dieet, wel een nieuwe kans op een gezonde levensstijl.


Tijdens jouw LivLiv-traject zorgen wij voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten. Met de LivLiv-informatie die je aangereikt krijgt, doe je de nodige kennis op en kan je die in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen “voedingscoach”, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op. Je LivLiv-coach begeleidt je wekelijks om je daarbij te helpen en je vorderingen te bespreken.

LivLiv is geen koolhydraatarm dieet of typisch calorie-arm dieet. We hebben het traject zodanig opgesteld dat het jou alles geeft wat je nodig hebt. Het LivLiv-traject is “diëten” in een nieuw jasje en op een verantwoorde, gezonde manier.

Hoe lang duurt LivLiv?

LivLiv is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met LivLiv aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Ons geheim wapen: de LIVLIV ampul

De LIVLIV-ampul is een 100% natuurlijk voedingssupplement ter aanvulling van het LivLiv-traject. Deze ampul zorgt voor het verhogen van je vetverbranding en het onderdrukken van je hongergevoel zodat je optimaal kan starten met een fantastisch resultaat op korte termijn. De ampul brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken en je je sterker en stabieler gaat voelen. Door de ampul boek je op een gezonde manier sneller resultaat.

The Healthy Corner 10-weken-traject

Ons Healthy Corner 10-weken-traject geeft je inzicht in hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het traject kan monitoren. Ons traject verlost je snel van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Wat mag je verwachten van ons Healthy Corner 10-weken-traject?

Prijs

Meer informatie?

Ontdek wie de coaches zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen