The Healthy Corner

menopauze

Menopauze Plus traject

Wil jij je weer vrouw voelen?

Het plus traject is perfect voor vrouwen tussen de 45 en 65 jaar. Bij dit traject streven we naar een voedingspatroon dat jouw hormonen terug in balans brengt. Gezonde voeding met respect voor je hormonen. En eigenlijk duurt dat levenslang maar door het feit dat je kwalen gaan verdwijnen, ga je dat volhouden. Een ouder wordende vrouw moet nu eenmaal anders leven, want we willen fit en vrolijk verder. En we willen ons ook nog op en top vrouwelijk voelen.

Voel je weer in balans!

Hoe werkt het Menopauze Plus traject?

Het Menopauze Plus Traject werkt in samenwerking met een LIVLIV coach. Je komt in een hele nieuwe fase van je leven en dan is het belangrijk om dit onder begeleiding te ontdekken.
Je gaat door een aantal fases om zo je eigen lichaam terug te ontdekken en wat bij jou hoort.
Je krijgt alle tools aangereikt om te starten en je eigen planning te leren maken. Deze wordt natuurlijk door de coach nagekeken en je kan jouw coach ook alle nodige vragen stellen.
Tijdens deze periode in je leven is het echt terug ontdekken, dus wees mild en geduldig want dit is voor elke dame anders.

Hoe lang duurt het traject?

Bij dit traject streven we naar een voedingspatroon dat jouw hormonen terug in balans brengt. Gezonde voeding met respect voor je hormonen. En eigenlijk duurt dat levenslang maar door het feit dat je kwalen gaan verdwijnen, ga je dat volhouden. Een ouder wordende vrouw moet nu eenmaal anders leven, want we willen fit en vrolijk verder. En we willen ons ook nog op en top vrouwelijk voelen.

Wie kan aan het menopazetraject deelnemen?

Iedereen die merkt dat door het ouder worden er klachten ontstaan die zij niet kan verklaren.

Het is een traject onder begeleiding en tools op basis van voeding met respect voor je hormonen.
Met als doel je terug goed in je vel te voelen, je vrouwelijkheid laten zegevieren en een optimale gezondheid.

Hoe herken ik hormonale disbalans?

Als je hormonen niet meer goed samenwerken kun je onderstaande symptomen ervaren:

The Healthy Club

Ontdek de voordelen van het LIVLIV Plus traject!

Het menopauze traject heeft veel voordelen. Een belangrijk voordeel is de ondersteuning van de LIVLIV coach. De LIVLIV coach is onmisbaar en helpt je bij elk obstakel. Bekijk nog de andere voordelen.

Wat mag je verwachten van ons Menopauze plus traject?

The Healthy Club
Box_Mockups_OK_MidlifeJoy 3

Welke producten passen bij het LIVLIV Plus traject?

Midlife Joy Thee

Ontdek onze nieuwste thee: “The Midlife Joy”. Jouw rechterhand tijdens de menopauze. Deze thee is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken. Caramel-vanille en citroen. Deze thee is een 100% natuurlijke, smakelijke en gezonde oplossing voor de menopauze. Een infusie van 7 geneeskrachtige en aromatische planten, de perfecte combinatie van voorouderlijke wijsheid en moderne wetenschap, die u vreugde en gezondheid zullen brengen tijdens de menopauze.

Wat kan je Midlife Joy-thee voor jou betekenen? 

  • Het ondersteund je tijdens het afslanken 
  • Verlicht klachten tijdens de menopauze 
  • Je gaat beter slapen 
  • Zorgt voor een betere immuniteit 
  • Zorgt dat je innerlijke cruella de vil gaat rusten. (Een beter humeur)